VILA-REIS CONTINUA EL SEU COMPROMÍS AMB LA COOPERACIÓ INTERNACIONAL

Informació extreta de la notícia publicada al web de l’hospital Sant Joan de Déu: ( enllaç )

 

Vila-Reis col·labora des de fa 10 anys amb el programa CUIDA’M impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona amb l’objectiu que la manca de recursos no constitueixi un impediment per a les famílies de països en desenvolupament que viuen amb desesperació tenir un fill amb una malaltia greu, curable i que no obstant això no poden assumir el tractament.CUIDA’M els ofereix la possibilitat de tractar-los en l’hospital barceloní per tornar-los als seus països sans o amb una salut molt millorada. A través de les donacions, el programa pot fer-se càrrec de les despeses derivades de cada cas, uns 20 de mitjana cada any.

Vila Reis SL és una de les empreses que formen part del comitè de donants de CUIDA’M. El seu compromís amb la salut dels nens i nenes de països en vies de desenvolupament es reflecteix en el llarg recorregut que porta realitzant col·laboració econòmica amb aquest programa. No només ha finançat casos a Barcelona, sinó que a més ha fet possible dues de les tres missions que l’equip de cardiologia i cirurgia cardíaca de l’hospital ha realitzat al Perú.

PROJECTE A SIERRA LEONE

Aquest any, i dins de les seves arrelades polítiques de Responsabilitat Social Corporativa, se suma al projecte d’Agermanament amb l’Hospital Saint John of God de Mabesseneh, a Sierra Leone. Gràcies a la seva donació, permetrà que professionals de l’hospital, pediatres o obstetres, es traslladin al centre africà per desenvolupar la seva tasca professional allí, a més d’ajudar en formació al personal local. Fa més de 11 anys que l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona està agermanat amb el de Sierra Leone.Durant aquest temps han estat molts els suports que s’han rebut per millorar les instal·lacions del centre i contribuir a la formació de tots els professionals que hi treballen.

A la imatge: Ezequiel Pérez, administrador de Vila Reis SL, al costat dels Germans de Sant Joan de Déu, Fernando Aguiló i Michael M. Koroma, aquest últim gerent de l’hospital de Sierra Leone