Comença la construcció de la Residencial Joan d’Aliaga a Lima

La Immobiliària Pioner, participada per Villa Reis SL, ha començat la construcció de la Residencial Joan d’Aliaga, situada en el Districte de Magdalena del Mar a Lima (Perú). L’àrea construïda arriba als 16.675 metres quadrats i comprèn 16 pisos més terrat i 5 soterranis, amb un disseny arquitectònic en H per aconseguir major il·luminació. Tots els habitatges compten amb ambients espaiosos i fins acabats. N’hi ha d’1, 2 i 3 dormitoris, des de 58 m2 fins 149m2, amb modernes àrees socials entre les que es troben salons múltiples, sala de jocs per a nens en el primer nivell, zona de graella i un saló addicional en l’últim pis per compartir i celebrar.

 

Juan de Aliaga LIMA Villareyes

Simulació a ordinador de l’aspecte que lluirà l’edifici un cop acabat.

Juan de Aliaga LIMA Villareyes obras

Obreros en Juan de Aliaga Villa Reyes Constructora

Estat actual de les obres d’edificació de Residencial Joan d’Aliaga.

 

Tercera promoció

Aquesta és la tercera promoció del grup Pioner. A principis de 2016 es va lliurar l’Residencial Els Cedres, construïda sobre una superfície total de 11.377 m² al Districte de Sant Isidre de Lima.

 

Los Cedros

Imatge de la construcció ‘Residencial Els Cedres’.

 

I aquest any s’ha lliurat més l’Edifici Corporatiu Connexió Lima, aixecat sobre una superfície total de 24.844 m² al Surquillo. Connexió Lima neix amb la finalitat de lliurar un projecte superior, amb arquitectura d’avantguarda, dotat oficines de primer nivell, a punt per treballar. Està situat en un lloc privilegiat de Surquillo, la seva ubicació garanteix la connectivitat a una àmplia xarxa de serveis i comerç a 5 minuts de Sant Isidre.

 

 

Edifici corporatiu Connexió Lima.

Hall de l’edifici Connexió Lima.