VILA REIS LLIURAMENT ALTRA EMBLEMÀTICA OBRA A NÚÑEZ I NAVARRO

Villa-Reyes ha acabat recentment les obres de l’Aparthotel Midtown al carrer Casp cantonada Bruc de Barcelona.L’edifici, situat en una de les millors zones de Barcelona, és propietat de Núñez i Navarro, un dels més importants Grups Promotors de Barcelona caracteritzat per l’alta qualitat dels seus acabats.

Es tracta d’un edifici restaurat sense perdre la seva essència per convertir-lo en un autèntic segona llar d’alt standing amb 30 apartaments d’1, 2 i 3 habitacions, d’entre 49 i 106m2. Els habitatges estan distribuïts en cinc plantes, mentre que a la terrassa hi ha una piscina privada amb terrassa. Per a la seva construcció es va mantenir la façana, restaurant-la, a causa del seu alt valor arquitectònic i es va edificar de nou tot l’interior. Els treballs contractats a Vila Reis superen en aquesta ocasió els dos milions d’euros.

En l’actualitat Vila-Reis realitza altres quatre obres per Núñez i Navarro, grup amb el qual estem col·laborant des de fa més de vint anys i per al qual hem construït obres de gran rellevància.

IMATGES INTERIORS DELS APARTAMENTS