VILA REIS S.L. EXECUTA DUES UNITATS DE CURES INTENSIVES

Villa Reyes ha començat durant aquest mes de maig de 2017 la construcció de la nova Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital de Sant Joan de Déu i l’UCI Hepàtica de l’Hospital Clínic.

La primera ocupa una superfície de 2.011 m² i la segona de 797 m². Després de més de vint anys de col·laboració ininterrompuda, agraïm la confiança que aquestes dues institucions de referència a la ciutat de Barcelona segueixen dipositant a la nostra empresa per les seves obres més complexes i de necessària especialització.

UCI Hospital San Joan de Déu

L’Hospital Sant Joan de Déu té com a projecte principal la construcció d’una de les millors UCI pediàtriques d’Europa que estarà operativa el 2018, ja que comptarà amb 1.440 metres quadrats i tindrà una dotació tecnològica d’última generació, basada en l’UCI de l’Hospital Pediàtric de Boston, considerat una referència mundial.

Simulació a ordinador d’una de les habitacions tipus i de la unitat de tractament amb què comptarà l’UCI Pediàtrica.

Futura Unitat de Tractament.

Leber ICU Hospital Clinic

Per la seva banda, l’Hospital Clínic s’està dotant d’una nova Unitat de Cures Intensives (UCI) Hepàtica i Hemodenámica que incorpora les últimes tecnologies disponibles. La reforma permetrà oferir unes instal·lacions d’avantguarda, còmodes i centrades en el pacient, tal com mostra l’avanç de les imatges simulades a ordinador.