La nostra filosofia

Considerem essencial la satisfacció dels nostres clients: aquesta ha estat la principal política comercial de l’Empresa des dels seus inicis. Estem especialment orgullosos de mantenir en l’actualitat els Clients amb els quals treballem des de fa més de vint anys.

Una part important del nostre treball és el servei post-venda i garanties que
Vila-Reyes aporta donant un valor afegit a la realització de les nostres obres, assegurant amb això una construcció de primer nivell.

Per aconseguir aquests objectius prioritaris hem cregut fonamental comptar amb la fidelització prèvia dels nostres empleats i proveïdors.

Hem fomentat l’estabilitat en el treball dels nostres millors treballadors i la incorporació a l’Empresa dels seus familiars i afins. La promoció interna, basada en una formació rigorosa i continuada, ens permet comprovar que en l’actualitat tots els nostres Encarregats han estat formats en VILA-REYES, S.L.

D’altra banda considerem als nostres proveïdors col·laboradors imprescindibles del nostre èxit, per la qual cosa hem cregut important mantenir al nostre costat a aquells que històricament ens han assegurat la qualitat que exigim.

És amb aquestes premisses amb les quals estem segurs de poder mantenir en el futur l’alt grau de reconeixement amb el qual VILA-REYES, S.L. explica en l’actualitat, i continuar sent, com l’és avui dia, una Empresa Sòlida i Fiable.