La nostra empresa

VILLA-REYES, S.L. es una Empresa Familiar amb una dilatada trajectòria dins del Sector de la Construcció a Catalunya.

 

Fundada l’any 1983 per Don Ezequiel Pérez Villoria, ha tingut des de llavors una contínua expansió, basada en la seva solvència tècnica i financera, que l’ha situat com una de les empreses més respectades del Sector, sent inclosa en totes les últimes edicions del Prestige Rating Book D&B i en la publicació Alimarket, com una de les millors empreses espanyoles.

Hem dut a terme més de tres-cents projectes de notable envergadura al llarg d’aquests anys que inclouen edificis de nova construcció, així com rehabilitacions, centres educatius, complexos hotelers, obres del sector hospitalari i equipaments públics.

 

Som una empresa amb una solvència econòmica demostrada i destacada dins del nostre sector, la qual cosa ens permet ajustar preus en les licitacions, invertir en R+D o poder fer pagaments en un màxim de 15 dies a la majoria dels nostres proveïdors.

Equip humà

VILA-REYES, S.L. compta amb un equip humà d’àmplia experiència en qualsevol tipus d’obra. Un equip amb la formació adquirida, en molts casos, dins de la pròpia Empresa, i que té en la capacitat i l’estabilitat professional dels seus membres, una de les seves característiques fonamentals.